Поредна стъпка в качеството на професионалното образование

  Г Р А Ф И К

 на изпити за оформяне на срочна оценка – II срок на  уч. 2018 / 2019 г.,както следва:


 Г Р А Ф И К

На реда и организацията за провеждане на поправителните изпити за учениците от дневна форма на обучение – септемврийска сесия,  уч. 2018 /2019 г., както следва:


Г Р А Ф И К  на изпитите за учениците – VIII, IX, X,  XI  и  XII клас в самостоятелна форма на обучение на сесия април уч. 2018 / 2019 г.

 

Прием за 2019-2020 година


Честито ПЪРВО МЯСТО за Стоян Тактаков в X ЮБИЛЕЙНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ИТ – гр. Благоедвград

 

ЗНАЕМ, УМЕЕМ…И ПЕЧЕЛИМ!

За втори път, като домакини, учениците от специалност „Автотранспортна техника” в ПГМЕТ „ Юрий Гагарин” завоюваха I – во комплексно и I- во отборно място на регионалния кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”.
Под ръководството на своите преподаватели – инж. Десислава Сугарева, инж. Иван Сугарев и инструктура по управление на МПС Живко Попов, младите автомонтьори Любомир, Никола, Евгени и Митко в оспорвана битка пребориха 10 училищни отбора от утвърдени и доказани професионални гимназии, сред които ПГТ „Макгахан“ София, ПГТЕ „Хенри Форд“ София, Благоевградска Професионална Гимназия, ПГТ „Ботушев“ София, ПГЕМП „Христо Ботев“ Перник, Професионална гимназия по транспорт Разлог, ПГТ „Юрий Гагарин“ Радомир, ПГМСС „П.К.Яворов“ Гоце Делчев, Професионална гимназия по транспорт Дупница, ПГ „Акад. С.П.Корольов“ Дупница.
Браво момчета! Поздравления за вашите знания и умения, за вашата упоритост и амбцията, с която защитихте името и достойнството на професионалната гимназия!
Поздравления и за професионализма на вашите преподаватели, които не пожалиха време и сили за вашата подготовка, и които безспорно знаят как се създават победители!
Събитието бе уважено от старши експерт по професионално образование от РУ – Благоевград – Антоанета Николова
На всички вас пожелаваме достойно представяне и на предстоящото Национално състезние „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС„! Успех !
A ето и отделните етапи, през които премина самото състезание и съответното класиране:
Първо място комплексно отборно класиране за най-добър млад автомонтьор и водач на МПС.
Първо място отборно класиране за най-добър млад автомонтьор.
Второ място индивидуално класиране за най-добър млад автомонтьор за Любомир Ангелов.


 На вниманието на всички ученици 12 клас и лица, придобили право да положат  както държавни зрелостни изпити ДЗИ,  така и държавни изпити по теория на професията и специалността за придобиване на степен на професионална квалификация!

Напомняме Ви, че срокът за подаване на заявленията за допускане до държавни зрелостни изпити ДЗИ е от 04.03.2019г. до 18.03.2019 г. и държавни квалификационни изпити ДКИ – за втора и трета степен – м.05. 2019.

ГРАФИК

 за провеждане на поправителните изпити за учениците от дневна форма на обучение – септемврийска сесия, уч. 2017 /2018 г.


 

rejting  Уеб-базирана платформа на рейтингова система.         Начало към другия сайт


pgmet1

 


На този сайт може да намерите информация за прием, пробни изпити, да се осведомите за предстоящи събития, резултати от олимпиади, да разберете повече за живота в училището и за успехите на наши ученици, да проверите успеха им.

sos