Новини

18-19 март 2022г.


12 април – Международен ден на авиацията и космонавтиката

 

На 12 април 2021 г. се навършват 60 години от полета на Юрий Гагарин в Космоса.

 12 април – Международен ден на космонавтиката – 1

  12 април – Международен ден на космонавтиката – 2

 12 април – Международен ден на космонавтиката – 3

Kino PNG Images, Kino Clipart Free Download Koсмос

 

 

Земля в илюминаторе

https://www.facebook.com/groups


НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ В САМОСТОЯТЕЛНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ !
Уважаеми ученици,
Поради продължаващото извънредно положение за цялата страна, изпитите за априлската сесия 2020 се отлагат за неопределено време.Следете и очаквайте всяка промяна в условията за Вашето продължаващо обучение! Бъдете здрави!


ЗНАЕМ, УМЕЕМ И…ПРАВИМ !

В ПГМЕТ „Юрий Гагарин” стартира Европейската седмица на професионалните умения под мотото „Открий своя талант“. В присъствието на представители от училища – директори и ученици седмокласници, бизнес партньори ,учениците от специалностите КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ и АВТОТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА направиха множество демонстрации.
В работилницата по компютърна техника и приложна електроника под ръководството на преподавателите инж.Сияна Божанина, инж.Николай Аризанов и инж.Любомир Гутов учениците направиха
– Демонстрация на изработване и действие на готови електронни схеми
– Асемблиране на РС
– Програмиране на web дизайн
Демонстрациите на уменията по поддръжка на автотранспортната техника започна от работилницата по Автотенекеджийство, където гостите с интерес наблюдаваха
– Китване на калник на автомобил под ръководството на инж. Николина Кунгалова
– Демонтаж и монтаж на пружини от спирачната система с напътствията на инж. Георги Анастасов
В модерната и оборудвана по европейските стандарти работилница по поддръжка на автотранспортна техника възпитаниците на инж. Десислава Сугарева и инж. Иван Сугарев показаха
– Демонтаж и монтаж на автомобилна гума
– Баланс на автомобилно колело
– Регулиране на геометрията на ходовата част на автомобила
– Почистване и тестване на инжекторни дюзи на бензинов ДВГ
Първият ден от своебразния панаир на професиите завърши на полигона в училището с
-Демонстрация на майсторско кормуване от дванадесетокласниците в специалност Автотранспортна техника под ръководството на г-н Стефан Янкулов.
Всички демонстрации имаха за цел да покажат, че професионалното образование и обучение е интелигентният избор за младите хора.

https://www.facebook.com/groups/145501928808367/

 


Актьорът Георги Налджиев, родом от Петрич възпитаник на ПГМЕТ „Юрий Гагарин” е сред участниците във филма “Не ме докосвай” на румънската режисьорка Адина Пинтилие, който завоюва голямата награда “Златна мечка” на 68-ия Международен филмов фестивал в Берлин. Филмът е съвместен проект с румънско, германско, чешко, българско и френско участие. В продукцията България е представена от актьорите Ирмена Чичикова и Георги Налджиев от град Петрич.
“Наградата дойде изключително изненадващо за екипа. Последва огромно вълнение и щастие, след като осъзнахме, че това се случва. Никой от екипа не очакваше голямата награда. Още в първия момент, в който прочетох сценария ми беше ясно, че това е един предизвикателен филм. Ролята ми беше предизвикателство за мен и като актьор и като човек. Поздравявам всички мои съграждани в Петрич, защото това е успех и за моя град. Радвам се, че мога да представям Петрич и България и то на един от трите най-големи фестивали в света”, коментира актьорът Георги Налджиев.


Учениците от ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ отбелязаха с няколко мероприятия националната седмица на четенето 22- 26 октомври 2018 г.- посещение на читалищната библиотека, среща с петричкия поет Паун Гашев, носител на втора награда от поетичния конкурс „Горчиво вино“, провеждан ежегодно в памет на Евтим Евтимов, а всеки клас излъчи най-добър четец и рецитатор. И тазгодишното отбелязване на седмица на четенето бе във връзка с Националната стратегия за насърчаване и повишаване на грамотността, организирана от МОН.


ДЕСЕТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ – 24.03.2018, VІІ СУ „Кузман Шапкарев“

 


16-17 март 2018

ЗНАЕМ, УМЕЕМ…И ПЕЧЕЛИМ!

За втори път, като домакини, учениците от специалност „Автотранспортна техника” в ПГМЕТ „ Юрий Гагарин” завоюваха I – во комплексно и I- во отборно място на регионалния кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”.
Под ръководството на своите преподаватели – инж. Десислава Сугарева, инж. Иван Сугарев и инструктура по управление на МПС Живко Попов, младите автомонтьори Любомир, Никола, Евгени и Митко в оспорвана битка пребориха 10 училищни отбора от утвърдени и доказани професионални гимназии, сред които ПГТ „Макгахан“ София, ПГТЕ „Хенри Форд“ София, Благоевградска Професионална Гимназия, ПГТ „Ботушев“ София, ПГЕМП „Христо Ботев“ Перник, Професионална гимназия по транспорт Разлог, ПГТ „Юрий Гагарин“ Радомир, ПГМСС „П.К.Яворов“ Гоце Делчев, Професионална гимназия по транспорт Дупница, ПГ „Акад. С.П.Корольов“ Дупница.
Браво момчета! Поздравления за вашите знания и умения, за вашата упоритост и амбцията, с която защитихте името и достойнството на професионалната гимназия!
Поздравления и за професионализма на вашите преподаватели, които не пожалиха време и сили за вашата подготовка, и които безспорно знаят как се създават победители!
Събитието бе уважено от старши експерт по професионално образование от РУ – Благоевград – Антоанета Николова
На всички вас пожелаваме достойно представяне и на предстоящото Национално състезние „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС„! Успех !
A ето и отделните етапи, през които премина самото състезание и съответното класиране:
Първо място комплексно отборно класиране за най-добър млад автомонтьор и водач на МПС.
Първо място отборно класиране за най-добър млад автомонтьор.
Второ място индивидуално класиране за най-добър млад автомонтьор за Любомир Ангелов.


В навечерието на 1 ноември-на 31.10.2017 г. в ПГМЕТ “Юрий Гагарин“ се проведе импровизация на състезанието “Аз обичам България“, посветено на Деня на народните будители, подготвено от г-жа Пеовска-учител по Български език и литература и г-жа Румяна Илиева-педагогически съветник.
Водещи бяха Таня Манасиева-8в клас и Петър Митов-10в клас.
Участниците бяха разделени на два отбора. Състезанието се състоя от 5 кръга. В първи кръг учениците отговаряха на въпроси от различен характер-бит,култура,обществен живот.
Във втори кръг те трябваше да познаят ликовете на народни будители. За всички бе голяма емоция третия кръг, в който учениците трябваше да структурират думи със завързани очи.
Четвърти кръг се състоеше от-Познай песента .Идеята бе да се познае възрожденска песен и нейния изпълнител.
Всички участници показаха инициативност, отговорност при отговорите на въпросите и накрая получиха подаръци-книги, химикали с български мотиви с логото „Обичам България“.


Мениджър за един ден

Днес 12.10. 2017г. ученичката Величка Георгиева Трендафилова от

ПГМЕТ „Юрий Гагарин” специалност „Малък и среден бизнес” с ръководител инж. мениджър Петър Гогушев беше избрана от фирма за счетоводни услуги с управител Крум Руйков  да е “Мениджър за един ден”. Управителя на фирмата е бивш ученик на Професионалната гимназия, а сега работодател.

“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Тези лидери дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици по целия свят, а в замяна получават удовлетворение от предадения опит и от съвместната работа, както и вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора. Инициативата е предназначена за ученици от края на гимназиалния курс и за студенти от първите години на университета – 16-23 годишни.

Организирането на “Мениджър за един ден” е в пълен синхрон с образователната политика, провеждана от Европейския Съюз – образованието да бъде все повече с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

„Мениджър за един ден“ е събитие, в рамките на което хиляди млади хора прекарват един работен ден, следвайки стъпките и действията на водещи мениджъри от топ компании, организации и държавни институции.

Това допълнително ще засили важността на посланието, което Джуниър Ачийвмънт изпраща към обществото – успешната кариерна реализация на младите хора днес зависи от това доколко успешно са изградили предприемачески умения, защото работодателите все повече търсят т.нар. „вътрешнофирмени предприемачи“ – инициативни хора, готови да поемат рискове, да инициират проекти и да планират и реализират иновативни идеи.


Международна седмица Анти-Тормоз  ( 13 – 17 ноември )

Заедно с милиони ученици и учители по света учениците от ПГМЕТ „Юрий Гагарин” казаха своето НЕ на тормоза и насилието в училище.

Седмицата се провежда ежегодно от 2004 г. насам и има за цел да стимулира учениците от всички възрасти и видове училища за по-активно и непримиримо отношение към проявите на тормоз и насилие в училище.

Чрез включването в кампанията учениците изразиха своето лично отношение към този проблем и , обединявайки се под мотото „Всички различни,всички заедно!” , заявиха открито желанието си да учат в обстановка на доверие, толерантност и разбирателство.

 

Организацията „Джуниър Ачийвмънт” – България е основен инициатор за пров


еждането и, като са предвидени над сто мероприятия в цялата страна.
Учителите Петър Гогушев, Ваня Налджиeва и ученици от VІІІ до ХІІ клас на ПГМЕТ „Юрий Гагарин” гр Петрич се включиха на 16.11.2017г. с открит урок на тема: „Предприемачът –производител на възможности” с гост – косултант Гергана Петкова представител на транспортна фирма.
Тази инициатива в професионалната гимназия се провежда за пета поредна година а от „Джуниър Ачийвмънт” – България за десета поредна година.
В открития урок бяха засегнати характеристиките и качествата на предприемачът и видовете стилове управление като авторитарен, демократичен и либерален. Ученици в три екипа разиграха различни казуси и практически показаха различните стилове на управление.
Целта е да се вдъхновят младите хора да изследват потенциала си и да се развиват чрез иновации, въображение и творческа мисъл; да насърчи предприемачите да мислят глобално, превръщайки идеите си в реалност.
В рамките на тази седмица милиони млади хора по света ще вземат участие в инициативи, насърчаващи предприемаческо мислене и поведение, генерирайки нови идеи и търсейки нови пътища за развитие.

 


Честито второ място за Валентин Терзиев от 11 клас в общинското състезание „105 години СВОБОДА“


Нашият стар робот МОТО-РОБО отново стана известен..Харесаха го,  и то много

В Горна Оряховица на  втория конкурс-изложение „Младежко техническо творчество“. ВТОРОТО  по рода си за България събитие се организира от инициативен комитет, включващ Фондация „Милен Григоров”, НТС за Великотърновска област и фирми от региона и със съдействието на Община Горна Оряховица.

Конкурсът се проведе от 12 до 14 октомври в Спортна зала „Никола Петров“. Включиха се ученици, студенти и младежи, любители  и творци на иновативни изделия и технологии. Областите, в които се състезаваха бяха мехатроника, машиностроене, електроника и електротехника, роботика, приложна механика. Участниците се представиха с полезни модели, конструкции, изделия, макети, инструменти, софтуер или машини.

И ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ имаше щанд, на който  беше изложен  нашият МОТО- РОБО

Кой ли не се спря пред него? Кой ли не се снима с него? Ми, да симпатяга си е!

Екипът от ПГМЕТ получи десетки поздравления за неговия дизайн и неговото „Здравейте, аз съм МОТО- РОБО“

Вдъхновени, амбицирани и нахъсани от видяното,  участниците от ПГМЕТ- Стефан Корчев, Йордан Кунгалов, Кристиян Иванов и Александър Назъров  и техните учители – инж. Иван Сугарев, инж. Сияна Божанина, инж. Любомир Гутов,и Николай Аризанов и Мартин Маринов- обещават да  направят нов по- различен софтуер за робота и отново ще го покажат- прероден, ПОРАСНАЛ И МОЖЕЩ ПОВЕЧЕ НЕЩА и други експонати ,  с които да   демонстрират уменията си, придобити в ПГМЕТ „Юрий Гагарин“– А догодина, през октомври, на Третия конкурс– изложение „Младежко техническо творчество“ в Горна Оряховица те отново ще съберат симпатиите на  останалите участници.

Дерзайте , момчета! Вие сте нашата гордост! Следвайте мечтите си, ние сме с Вас и Ви подкрепяме!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


По традиция всяка година ПГМЕТ ”Юрий Гагарин” през месец май изпраща своите абитуриенти. Тази година е още по-тържествено, защото училището отпразнува и своя 50-годишен юбилей през месец март.
От Випуск 2017 завършиха 54 ученици, осем от тях с отличен успех и един с пълно отличие, в специалностите „Автотранспортна техника”, „Малък и среден бизнес” и „Фризьорство”.
Специални гости на тържеството бяха представителите на общинска администрация Методи Бисерков и Нина Попова, която прочете Поздравителен адрес от кмета на община Петрич г-н Димитър Бръчков. Общинска администрация възлага надежди на педагогическия колектив за успешно справяне с предстоящите предизвикателства в образованието през следващите 4 години.
Абитуриентите бяха поздравени от Вокална група „Пеещи пендарчета” с ръководител г-жа Димитрова и Мажоретен състав с ръководител г-жа Гунчева при ІV ОУ „Христо Смирненски”.
Зрелостниците от Випуск 2017 за последен път прекрачиха прага на училището, простиха се с училищното знаме и пуснаха да излетят в небето 12 гълъба. Пожелаваме на всички тях попътен вятър, много успехи и сбъднати мечти!


Кулминация на седмицата,посветена на 50-годишния юбилей на ПГМЕТ, бе тържественият концерт в малкия читалищен салон. В присъствието на много гости,представители на образователните и културни институции, бизнеса и родителската общност, както и на бивши директори, учители и ученици бе представен филм за развитието на професионалната гимназия през годините до днес изготвен от Михаела Трендафилова, Величка Гюрова и озвучен от С. Попиванова. Освен фолклорната група при училището „Да заиграме заедно“, за празничното настроение допринесоха млади таланти от ОДК – Петрич и читалище „Братя Миладинови“.
Поздравително слово произнесе кметът на община Петрич, г-н Димитър Бръчков.
Честит юбилей!

 

С тържествен концерт днес приключиха проявите посветени на 50 годишнината на ПГМЕТ „Юрий Гагарин”гр. Петрич

В чест на 50 годишния юбилей на ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ продължават дните на професиите.
Не случайно този ден съвпадна с празника на жената – 8 март.
Какъв по-прекрасен повод от това, в този празничен ден нашите ученици от специалност „Фризьорство” да демонстрират своите професионални знания и умения и да се погрижат за визията и настроението на всички,които уважиха нашия юбилей.
Гостите имаха възможността да разгледат нашите кътове, където се запознаха с постиженията, изявите на национално ниво, както и участията на наши ученици в проекти, съвместно с Министерство на образованието:
„Учене през целия живот“, „Ученически практики“, „Твоят час“, „Успех“, „Junior Achievement“ и др.
Бъдещият талантлив коафьор от 12 клас- Мартин Данаилов, демонстрира пред гостите изработване на авангардни мъжки прически, под ръководството на своята преподавателка,г-жа Илияна Неделчева.
Гости на събитието бяха Живка Вангелова,Светла Трендафилова, Мария Чанкова – партньори по проект”Ученически практики”,както и Кристиян Смилков – бивш възпитаник на професионалната гимназия,в момента работещ като обучител на екипи за състезания по професии.


В юбилейния ден, посветен на спорта, учениците от ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ за пореден път казаха своето „ДА“ на активното спортуване като алтернатива на алкохола, тютюнопушенето и наркотиците.
С усмивка и приятелски подадена ръка те отправиха покана към техните връстници от ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ и ПГ „П. К. Яворов“ да демонстрират своите спортни умения и качества в организираното юбилейно състезание по волейбол. Срещите преминаха в спортменски дух и много положителни емоции.
Под ръководството на своите преподаватели-В. Ангелов и Г. Гюров, младите спортисти показаха, че могат да трансформират своята енергия не в агресия и насилие, а в качества, които каляват не само тялото, но и духа.
Ето и крайният резултат:
1 място зае отборът на ПГМЕТ „Юрий Гагарин“,
2 място за отборът на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“,
3 място зае отборът на ПГ „П. К. Яворов“.
Купите на отборите връчи Николай Димитров-Джаич-гост на турнира, бивш ученик на ПГМЕТ „Юрий Гагарин“, и понастоящем старши треньор на ОФК Беласица.

В чест на 50-годишния юбилей продължават дните на професиите в ПГМЕТ „Юрий Гагарин“.

ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ посвети ден на специалността „Автотранспортна техника“

Стартираха празничните дни по повод 50 години ПГМЕТ „Юрий Гагарин“.


Back to Top
На 27.02.2017г. в ПГМЕТ „Юрий Гагарин” се проведе втори училищен кръг от националното състезание „Най-добра бизнес идея”. Целта на състезанието е представяне възможност за творческа изява в областта на предприемачеството, стимулиране на иновативността, насърчаване развитието на предприемаческата култура и мислене. До втори училищен кръг бяха допуснати 5 ученика със своите идеи. След устно представяне и защита до Национално състезание „Най-добра бизнес идея” се допуснаха следните ученици:
1. Димислава Димчева Георгиева – Зарядно „Хери”
2. Величка Георгиева Трендафилова – Изграждане на фризьорски салон „За животните с любов”
Снимка на Siyana Bojanina.
Снимка на Siyana Bojanina.
Снимка на Siyana Bojanina.
Снимка на Siyana Bojanina.

Ученици от ПГМЕТ „Юрий Гагарин” се включиха в седмица на предприемача

 

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ „ НАЙ – ДОБРА БИЗНЕС ИДЕЯ”

Учениците от ХІ и ХІІ клас със специалност „ Малък и среден бизнес” от ПГМЕТ „ Юрий Гагарин” – гр. Петрич ще вземат участие в Националното състезание „ Най-добра бизнес идея” , съгласно заповед на Министъра на образованието и  науката  на училищен кръг, който ще се проведе в два етапа:

  1. Първи етап (анонимно участие) писмено разработване и представяне на бизнес идеи – срок на предаване на идеите до 23.02.2017г.
  2. Втори етап- устно представяне и защита на бизнес идеите -дата на представяне – 27.02.2017г. в компютърния кабинет (218) на Професионална гимназия по механоелектротехника „ Юрий Гагарин”   – гр. Петрич.

Снимка на Mimi Dimitrova.
Честито първо място за Димислава Георгиева и Валентин Терзиев от ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ в регионалното състезание по информационни технологии проведено в гр. Благоевград на 11.02.2017 г.
Снимка на Mimi Dimitrova.
Снимка на Mimi Dimitrova.
Снимка на Mimi Dimitrova.
Снимка на Mimi Dimitrova.

 


Ученици  от  ПГМЕТ  ,, Юрий Гагарин”, с ръководители   Илиана Неделчева   и Петър  Гогушев  взеха участие  в   XIX  Международния  фестивал на прическата и красотата,  който се състоя  на 22 октомври  2016 г в гр. София  в  зала „Ефе“-  хотел Маринела.  Фестивалът  се организира от водещите фирми и лица в сферата на фризьорското изкуство.  Коафьорът на  България и шеф на Занаятчииската камара  – г-н  Кръстьо Капанов    съвместно с  водещата фирма на международно ниво  – Christian of Roma –  с управител Елена Кристиано  дадоха възможност за кариерно развитие на начинаещите фризьори.  В състезанието взеха участие  ученици от  професионалните гимназии по фризьорство от цяла България.  Учениците имаха възможност да наблюдават демонстрации на известни коафьори от  Италия, Америка  и България.

Господин Кръстьо Капанов, шеф на занаятчийската камара в България, удостои eкипа на ПГМЕТ ,,Юрий Гагарин“ с вниманието си и увековечи срещата със снимка , същото последва и собственика на международната козметична фирма ,,Christian of Roma“.

 


140 години от Априлското въстание

В състезанието „140 години от Априлското въстание“, което Община Петрич организира Димислава Георгиева от ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ спечели първо място в направление „Мултимедия“.
Честито Дими!

 


18.02.2016 г.

Ръководството и учителският колектив при ПГМЕТ ‘’Юрий Гагарин’’ изказва своите благодарности и похвала на учениците, взели участие в обявения от ОДК конкурс МОЯТ ЛЮБИМ ГЕРОЙ ЛЕВСКИ .
Учениците, които проявиха творчество и взеха призове в отделните категории са:
Величка Трендафилова от Хв клас – Първо място за написване на стихотворение в трета възрастова група
Мария Петрова от XIв клас – Първо място за рисунка
Станислава Радулова от XIIг клас – Второ място за рисунка
Антон Николов от Ха клас – Трето място за рисунка
С поощрителни грамоти за отлично представяне бяха отличени русунките на Божидар Петков и Ваня Лазарова.
Горди сме, че всички те са били вдъхновени от личността на този наш велик герой и с творчеството си показаха съпричастност към подвига му и доказаха, че са достойни българи. Пожелаваме им още много успехи, с които да допринасят за авторитета и доброто име на училището ни.

 


29.01/2016 г.

Поредна стъпка в качеството на професионалното образование.

ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ направи поредна уверена стъпка за повишаване качеството на  образование и подготовка на своите ученици. Участието в Национална програма „Модернизиране на системата на професионалното образование“ направи възможно разкриването на нов модерен автосервиз в училището, оборудван с най-съвременна техника за диагностика и ремонт на автомобила. С практическа демонстрация на уменията си, под ръководството на преподавателя инж. Иван Сугарев, учениците от специалност „Автотранспортна техника“ заявиха желанието си да превърнат своята  „страст на колела“ в бъдеща професионална реализация.

Събитието по официалното откриване на сервиза уважиха много гости, сред които кметът г-н Д. Бръчков, представители на общинска администрация, бизнесмени, директори на училища и други.

Директорът на професионалната гимназия г-жа Н. Цанева отправи благодарствен адрес на управителя на ЕТ „Универсал“ инж. Нано Божидаров за добрата воля и съфинансирането на проекта. Съдействието на местния бизнес, в негово лице, превърна в реалност усилията на педагогическия колектив да създава условия за обучение и подготовка на професионални кадри, конкурентно способни и на българския, и на европейския пазар.

DSC044310008

2 юни 2014 г.

 На 2 юни 2014 год. (денят, в който България почита загиналите за нейната свобода) учениците от ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ посетиха Българските гробища в с. Ново село в Македония.

Отличия за ученици от ПГМЕТ в две Национални състезания

Двама ученици от ПГМЕТ “Юрий Гагарин” се завърнаха с награди от Национални състезания. Две трети места завоюваха в националните кръгове на състезанията по “Най-добър автомонтьор и водач на МПС” – гр. Варна и състезание за дигитални компетентности „Виртуален турист“ 11-13.04.2014 гр. Сандански.

Сред голяма конкуренция учениците от ПГМЕТ Кирил Пецев и Димислава Георгиева спечелиха трето място в индивидуалните класирания. Така Кирил Пецев стана третият най-добър автомонтьор в страната, а Димислава Георгиева взе приза за третото място в направление “Мултимедия”, като се пребори с още 45 учасници в състезанието.

Изключителна гордост са за гимназията тези постижения, които станаха реалност вследствие на упорит труд на учениците и техните ръководители инж. Десислава Сугарева и инж. Иван Сугарев, специалисти по автотранспортна техника и г-жа Михаела Трендафилова, преподавател по Информатика и Информационни технологии.

„Пътешествие по пътната безопасност“ 


На 31.05.2013 год. в ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ се проведе викторина на тема „Пътешествие по пътната безопасност“ между ученици от ПГМЕТ „Юрий Гагарин“ – гр. Петрич и ученици от ПЗГ „Кл. Тимирязев“ – гр. Сандански.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA